Zoete Mais van de BBQ met Roomboter en Broodkruim

Zoete Mais van de BBQ met Roomboter en Broodkruim Deze zoete mais van de BBQ met roomboter en broodkruim is heerlijk en makkelijk te maken. Dit heb je binnen 5 minuten op tafel staan samen met je vlees/ vis gerecht. Het mooie is ook nog dat je het niet zelf hoeft voor...

Wagyu Picanha met gefrituurde Zuurkool van de BBQ

Wagyu Picanha met gefrituurde Zuurkool van de BBQ Deze Wagyu Picanha met gefrituurde zuurkool van de BBQ is next level! Toch een andere smaakbeleving als een steak die ik normaal gewend bent. Ik kreeg deze Wagyu Picanha opgestuurd om er iets leuks mee te doen. Mijn...

Sishado Pork Belly Burnt Ends

Sishado Pork Belly Burnt Ends  Deze Pork Belly Burnt Ends worden ookwel Meatcandy genoemd. Dit komt omdat ze zo lekker zoet en mals zijn. Het is dan ook een ware smaaksensatie in je mond. Als je eenmaal begonnen bent met eten kan je niet stoppen. Ik maakte dit Recept...

Taugé ingelegd in Sojasaus – So easy!

Taugé ingelegd in Sojasaus Deze taugé ingelegd in sojasaus is een heel simpel bijgerecht die ik vaker maak. De taugé is lekker knapperig en krijgt door de sojasaus een lekker zout-zuurtje. Als je mij vraagt waar je dit het beste bij kunt eten dan zeg ik vrijwel alles....

Gemixte Groenten van de BBQ

Gemixte groenten van de BBQ - Heerlijk zo of als bijgerechtDeze Gemixte Groenten van de BBQ zijn heerlijk bij vrijwel elk stuk vlees vis, óf natuurlijk als afzonderlijk gerecht voor de vegetariërs onder ons. Het is simpel, eenvoudig en bevat door de mix van de...

Whisky King Prawns- Tijger garnalen gemarineerd met whisky

Whisky King Prawns- Tijger garnalen gemarineerd met whisky Deze Whisky King Prawns zijn tijger garnalen gemarineerd met Whisky. De garnalen zijn al lekker van zichzelf alleen kunnen ze wel wat pit gebruiken. Door deze ingrediënten komen de smaken van de garnalen juist...

Brazilian Style Chicken- Kip op Braziliaanse wijze op de BBQ

Brazilian Style chicken- Kip op Braziliaanse wijze op de BBQ Deze brazilian style chicken is afgeleid van de braziliaanse manier van vlees garen boven het vuur. Het vlees ligt niet direct op de grill maar is gespiesd op grote langen spiezen. Doordat het vlees direct...

Gerookte Bio Lamsschouder

 Gerookte Bio Lamsschouder- Gustor Meat Boutique. Deze gerookte Bio lamsschouder is het perfecte stukje vlees voor op de BBQ. Als de Bio lamsschouder Low en Slow gegaard wordt dan houdt je een lekker mals stukje vlees over. Dit komt vooral door de structuur van het...

Oosterse oesterzwammen met rode ui

Oosterse Oesterzwammen met rode ui-                      Een makkelijk en lekker bijgerecht Oosterse Oesterzwammen met uienringen is een heerlijk bijgerecht en makkelijk om te maken. Oesterzwammen is een paddenstoelsoort die qua smaak lijkt op de normale champignons...

Pekingeend van de BBQ

Barbeque tijd: Low & Slow Keteltemperatuur: 120 - 150° Kerntemperatuur: 80° Vlees, Gevogelte, EendPittig:  Niveau:  Pekingeend - Een chinese klassieker! Pekingeend komt oorspronkelijk uit china en is genoemd naar de stad Peking.  Ik ben zelf een echte liefhebber van...

Barbecue Recepten Categorieën

Alle Barbecue Recepten

Sishado Pork Belly Burnt Ends

Sishado Pork Belly Burnt Ends  Deze Pork Belly Burnt Ends worden ookwel Meatcandy genoemd. Dit komt omdat ze zo lekker zoet en mals zijn. Het is dan ook een ware smaaksensatie in je mond. Als je eenmaal begonnen bent met eten kan je niet stoppen. Ik maakte dit Recept...

Gerookte Bio Lamsschouder

 Gerookte Bio Lamsschouder- Gustor Meat Boutique. Deze gerookte Bio lamsschouder is het perfecte stukje vlees voor op de BBQ. Als de Bio lamsschouder Low en Slow gegaard wordt dan houdt je een lekker mals stukje vlees over. Dit komt vooral door de structuur van het...

Uitgelichte recepten

Volg Jay’s BBQ op Instagram

BBQ producten

Jay's BBQ vrienden

Navigatie

BBQ recepten

BBQ producten

Jay's BBQ vrienden