Eend Recepten

Alle Eend Recepten

Pekingeend van de BBQ

Barbeque tijd: Low & Slow Keteltemperatuur: 120 - 150° Kerntemperatuur: 80° Vlees, Gevogelte, EendPittig:  Niveau:  Pekingeend - Een chinese klassieker! Pekingeend komt oorspronkelijk uit china en is genoemd naar de stad Peking.  Ik ben zelf een echte liefhebber van...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Uitgelichte recepten

Lunch met Eieren voor echte Champions!

Lunch met Eieren, Cheddar, Bacon en Grillworst en Truffle Deze Lunch met Eieren, Cheddar, Bacon en Grillworst en Truffle is een van mijn favoriete lunches van de BBQ. Natuurlijk kun je deze ook thuis op je fornuis maken maar als je houdt van een smokey flavour dan zal...

Lunch met Eieren voor echte Champions!

Lunch met Eieren, Cheddar, Bacon en Grillworst en Truffle Deze Lunch met Eieren, Cheddar, Bacon en Grillworst en Truffle is een van mijn favoriete lunches van de BBQ. Natuurlijk kun je deze ook thuis op je fornuis maken maar als je houdt van een smokey flavour dan zal...

Volg Jay’s BBQ op Instagram

BBQ producten

Jay's BBQ vrienden

Navigatie

BBQ recepten

BBQ producten

Jay's BBQ vrienden