Amuse- Kaviaar met crème fraîche en avocado op een gegrild knoflook broodje

Mijn vrienden van Iva Caviar waren een aantal weken geleden op bezoek om Caviaar te proeven. Hierbij verzon ik een aantal gerechtjes om te kunnen combineren met met deze overheerlijke lekkernij. Voor mij was het ook nieuw omdat ik het nog nooit had gegeten. Om hier iets bij te verzinnen was dus ook een leuke uitdaging! Deze combinatie was wel gelijk een kers op de taart. wij gebruikte 3 verschillende kaviaar uit hun assortiment assortiment. en gelijk de beste natuurlijk. Voor aan zie je de Imperial Gold de Beste en lekkerste van het stel gevolgd door de Iranian Beluga en de Top selection.

Benodigdheden Kaviaar met crème fraîche en avocado

  • 1 knoflook
  • olijfolie
  • 1 takje Thijm
  • Kaviaar 1 potje (Iva Caviar)
  • 3 stokbrood schijfjes
  • 1 avocado
  • Rode sla kiemen
  • 1 klein potje Crème Fraîche

Overige benodigdheden

Voorbereiding Kaviaar met crème fraîche en avocado
Als je een stokbrood hebt die nog gesneden moet worden dan zorg er voor dat je dit in gelijke niet te dikke plakken snijdt. Dit zorgt er voor dat je niet te veel boord eet bij het geheel. Teveel brood kan de smaak minderen.

Smeer de broodjes in met olijf olie en grill ze aan beide kanten op een brood grill. Bij mijn stond de BBQ al aan dus heb ik het natuurlijk even daar op gedaan.Vervolgens snijdt je de knoflook en wrijf je  de broodjes in zodat de smaken en aroma’s worden afgegeven.

Dan hoeft alleen nog de avocado gesneden te worden en dan kan het broodje met de kaviaar opgemaakt worden. Eerst het broodje dan de avocado, wat creme frache en daar op wat sla en de kaviaar.

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en maak er iets moois van. Of kijk natuurlijk naar onze foto! Dit is het resultuaat van de heerlijke Amuse: Kaviaar met crème fraîche en avocado op een gegrild knoflook broodje!

 

Lunch met Eieren voor echte Champions!

Lunch met Eieren, Cheddar, Bacon en Grillworst en Truffle Deze Lunch met Eieren, Cheddar, Bacon en Grillworst en Truffle is een van mijn favoriete lunches van de BBQ. Natuurlijk kun je deze ook thuis op je fornuis maken maar als je houdt van een smokey flavour dan zal...

Gepekelde Fazant met Krieltjes en Cherry Tomaten

Geroosterde Gepekelde Fazant met Krieltjes en Cherry Tomaten Deze Geroosterde Gepekelde Fazant is een heerlijk gerecht om te maken met de feestdagen. Wilde fazant is wat steviger van structuur als kip en heeft een wat diepere smaak Je proeft het wild en ik vind...

Kangoeroe steak met pompoen puree en rode wijn saus

Gegrilde Kangoeroe Steak met pompoen puree en rode wijn sausDeze Kangoeroe steaks zijn van top kwaliteit en het zijn lende fillets die zeer mals zijn. Het structuur van het vlees heeft wat weg van bavette. Bij dit gerechtje hebben we gekozen voor een mooie rodewijn...

Struisvogel Steak Gerecht-Een heerlijke Tenderloin

Struisvogel steak met wilde paddenstoelen en Gegrilde zoete Aardappel Deze Struisvogel Steak gerecht is er eentje die je echt moet maken. Omdat in november het allemaal draait om het thema wild, gaan we daar natuurlijk ook mee aan de slag.  Er zitten meerdere...

Hasselback Potatoes van de BBQ- Bijgerecht

Hasselback Potatoes van de BBQ Deze Hasselback Potatoes van de BBQ is een van mijn favoriete bijgerechten naast een Gegrilde zoete Mais kolf, nasi en Blown Potatoes. Ik maakte deze Hasselback Potatoes bij een kippetje gedraaid op het spit. Deze Hasselback Potatoes...

Gerookte Iberico Varkenswangen – Smoked Pork Cheeks

Gerookte Iberico Varkenswangen Varkenswangen worden vaak gebruikt voor stoofpotjes. We zien ze nu vaker op de BBQ liggen en dat begrijp ik goed! Je kunt het net als varkensschouder heerlijk mals maken en lekker pullen of heel laten en op een broodje of taco serveren....

Indiase Kip aan het Spit op de BBQ – Rotisserie Chicken

Indiase Kip aan het Spit Indiase Kip aan het spit is er eentje om niet te vergeten. We zien vaak een lekker kippetje aan het spit rond draaien op de markt of buiten bij de keurslager. Deze geur is heerlijk en van ver weg te ruiken. Ik krijg altijd trek in ieder geval....

Gegrilde Lamskoteletten met gegrilde Paprika, Ei en Kaviaar

Gegrilde Lamskoteletten met gegrilde Paprika, Ei en Kaviaar Lamskoteletjes horen zeker bij een van mijn meest favoriete stukjes vlees. Het is heel divers en je kunt er vele smaken en bijgerechten mee combineren. Ik vind het jammer dat toch nog erg veel mensen geen...

Vis Rolletjes met Ingelegde Komkommer en Kaviaar

Vis Rolletjes met Ingelegde Komkommer en kaviaar Een stukje vis als voorgerecht gaat er bij mij altijd wel in. Vooral deze gegrilde Vis Rolletjes met ingelegde Komkommer en Kaviaar. Ik gebruikte hiervoor weer de heerlijke kaviaar van Iva Caviar. Een simpel gerechtje...

Gegrilde Wagyu Bavette Steak met Kaviaar als topping

Gegrilde Wagyu Bavette met Kaviaar als topping Laatst maakte ik deze heerlijke Gegrilde Wagyu Bavette Steak met Kaviaar toen ik aan het experimenteren was met de kaviaar van Iva Caviar. Ik hou zelf van Surf 'n Turf gerechten (vlees en vis) dus waarom kunnen het niet...