Over mij

Jay’s BBQ

Mijn naam is Sanjay, een echte BBQ liefhebber!

Ik zeg altijd: Alles wat in de keuken kan, kan ook op de BBQ, maar dan lekkerder.

Ik ben opgegroeid in een Surinaams- Hindoestaans gezin waar ik de liefde voor eten heb meegekregen van mijn ouders. Wij zijn liefhebbers van vlees, vis en groenten.  En ja ook groenten! Mijn pa heeft al 20 jaar zijn eigen moestuin van 1500 m2 waar hij voornamelijk biologische groenten teelt. Deze groenten zul je ook vaker terug zien in mijn recepten.

Wij houden er van om mensen blij te maken met lekker eten. Vroeger ging je ook niet de deur uit als je niet had gegeten. Wat begon als barbecueën voor familie en vrienden, is uitgelopen tot een dagelijkse bezigheid voor mezelf zoals het maken van gerechten en het schieten van content voor mijn Instagram pagina. Met BBQ kan ik mijn creativiteit uiten door middel van het bedenken van recepten, experimenteren met verschillende  kruiden, sauzen, producten en BBQ’s. Het blijft voor mij dus altijd een uitdaging om het barbecueën gemakkelijker te maken en de juiste smaak combinaties te vinden. Graag wil ik mijn recepten en ervaringen met jullie delen zodat jullie hier van kunnen leren.

BBQ producten

Jay's BBQ vrienden

Navigatie

BBQ recepten

BBQ producten

Jay's BBQ vrienden