Taugé ingelegd in Sojasaus

Deze taugé ingelegd in sojasaus is een heel simpel bijgerecht die ik vaker maak. De taugé is lekker knapperig en krijgt door de sojasaus een lekker zout-zuurtje. Als je mij vraagt waar je dit het beste bij kunt eten dan zeg ik vrijwel alles. Bij vis, steak, nasi, bami en ga zo maar verder.

Ik eet deze ingelegde taugé het vaakst bij steak. je kunt het recept zo aanpassen naar je eigen smaak. Ik zelf hou erg veel van knoflook en een als het een pitje heeft. Nou heel simpel. Je snijdt een chili en perst een halve knoflook. Vervolgens goed mengen en afdekken zodat het even kan intrekken voordat je het serveert.

Ik gebruikte deze sojasaus van amazing oriental. Deze geeft voor mij precies de juiste smaak die ik zoek in sojasaus.

Ben je opzoek naar lekker stuk vlees waarbij je dit bijgerecht kunt serveren? kijk dan hier. 

Ben je opzoek naar een lekker vis,schelp-en schaaldier recept waarbij je dit kunt serveren? Kijk dan hier.